Gehoorzaamheidstraining

Groepslessen: Momenteel starten wij geen nieuwe groepslessen.

Trainen in een binnenruimte in een groep van maximaal vier cursisten, of op een omheind veld. Een cursus bestaat uit acht lessen: een online theorieles en zeven praktijklessen van 45 minuten. De prijs is inclusief certificaat en een boekje met theorie en oefeningen.

 

Groepslessen vinden plaats op woensdagochtend in Spaarndam, op een omheind trainingsveld en op vrijdagochtend in Zaandam, in een binnenruimte.

 

Privétraining / gezinstraining: vanaf € 45,-

Training bij u thuis of op een locatie bij u in de buurt. 

€ 45,- voor de eerste training. 

€ 40,- voor elke volgende training. 

Een privétraining duurt 30 minuten.

 

Gedragstraining en -therapie

Gedragstherapie is maatwerk. Daarom bied ik flexibele pakketten. In overleg met u wordt bekeken welk pakket het beste past bij uw hulpvraag.

 

Gedragstraining: vanaf € 95,-  

Een gedragstraining bestaat uit een consult aan huis inclusief een trainingssessie. Bij gedragstraining zit een nazorgperiode van een maand, waarbij ik per email ondersteuning bied.

€ 95,- voor een consult met training, totaal 90 minuten.

Een gedragstraining kan worden aangevuld met extra trainingen, elke extra training van 30 minuten kost € 40,-.


Gedragstherapie: € 190,-  

Consult aan huis van ongeveer 2 uur, een uitgebreid behandelplan per mail, aanvullende training van 30 minuten een of twee weken na het consult en nazorg per mail gedurende 3 maanden na het consult. 

Een vervolgtraining na een gedragsconsult is mogelijk: elke extra training van 30 minuten kost € 40,-.

 

Let op: Alle tarieven voor privétrainingen of consulten zijn exclusief eventuele parkeerkosten en kilometervergoeding van € 0,21 per km voor afstanden van 10 km of verder vanaf Loefzijde 9, Amsterdam. 


 

Tarieven