Privétraining / gezinstraining: vanaf € 45,-

Training bij u thuis of op een locatie bij u in de buurt. 

€ 75,- voor een training van 60 minuten.

€ 45,- voor elke volgende training van 30 minuten.

€ 10,- per elke extra 10 minuten van de training.

 

Gedragstherapie: vanaf € 115,-  

Gedragstherapie bestaat uit een consult aan huis inclusief training. Het duurt ongeveer 90 minuten. Per mail ontvangt u een samenvatting van de observaties, het advies en eventuele ondersteunende informatie. Bij gedragstraining zit een nazorgperiode van twee maanden met ondersteuning per e-mail.

€ 115,- voor een consult met training, totaal 90 minuten.

Een gedragstraining kan worden aangevuld met extra trainingen, elke extra training van 30 minuten kost € 45,-.

 

Alleen thuis leren zijn: € 145,-

Alleen thuis leren zijn begint met een consult aan huis van 90 minuten. Onze succesvolle methode wordt uitgelegd en op basis van een gedragsanalyse wordt hier in het consult meteen mee gestart. Na het consult volgt regelmatige bijstelling van het therapieplan via e-mail. 

 

 

Let op: Alle tarieven voor privétrainingen of consulten zijn exclusief eventuele parkeerkosten en kilometervergoeding van € 0,30 per km voor afstanden van 10 km of verder vanaf Loefzijde 9, Amsterdam. 

 

Hebt u een verzekering voor uw hond?

Een aantal verzekeraars vergoedt ook (gedeeltelijk) gedragstherapie voor uw hond. Dit is afhankelijk van het pakket dat u gekozen hebt bij de verzekeraar en meestal betreft dit een extra-pakket. Duco-hondenschool is aangesloten is bij de NVGH. Wij raden aan vooraf te controleren of gedragstherapie in uw pakket opgenomen is en welke voorwaarden de verzekeraar stelt. Vaak gaat dit over gegevens die op de factuur moeten staan zoals bijvoorbeeld het chipnummer van uw hond. Laat het ons weten, dan kunnen wij daar rekening mee houden.

 

Tarieven