Privétraining / gezinstraining: vanaf € 40,-

Training bij u thuis of op een locatie bij u in de buurt. 

€ 65,- voor een training van 60 minuten.

€ 40,- voor elke volgende training van 30 minuten.

€ 10,- per elke extra 10 minuten van de training.

 

Gedragstraining: vanaf € 95,-  

Een gedragstraining bestaat uit een consult aan huis inclusief een trainingssessie. Bij gedragstraining zit een nazorgperiode van een maand, waarbij u per email ondersteuning krijgt.

€ 95,- voor een consult met training, totaal 90 minuten.

Een gedragstraining kan worden aangevuld met extra trainingen, elke extra training van 30 minuten kost € 40,-.

 

Alleen thuis leren zijn: € 145,-

Alleen thuis leren zijn begint met een consult aan huis van 90 minuten. Onze succesvolle methode wordt uitgelegd en op basis van een gedragsanalyse wordt hier in het consult meteen mee gestart. Na het consult volgt regelmatige bijstelling van het therapieplan via e-mail. 

 

Gedragstherapie: € 190,-  

Consult aan huis van ongeveer 2 uur, een uitgebreid behandelplan per mail, aanvullende training van 30 minuten een of twee weken na het consult en nazorg per mail gedurende 3 maanden na het consult. 

Een vervolgtraining na een gedragsconsult is mogelijk: elke extra training van 30 minuten kost € 40,-.

 

Let op: Alle tarieven voor privétrainingen of consulten zijn exclusief eventuele parkeerkosten en kilometervergoeding van € 0,25 per km voor afstanden van 10 km of verder vanaf Loefzijde 9, Amsterdam. 

 

Heb je een verzekering voor je hond?

Een aantal verzekeraars vergoedt ook (gedeeltelijk) gedragstherapie voor je hond. Dit is afhankelijk van het pakket dat je gekozen hebt bij de verzekeraar en meestal betreft dit een extra-pakket. Duco-hondenschool is aangesloten is bij de NVGH. Wij raden aan vooraf te controleren of gedragstherapie in je pakket opgenomen is en welke voorwaarden de verzekeraar stelt. Vaak gaat dit over gegevens die op de factuur moeten staan zoals bijvoorbeeld het chipnummer van je hond. Laat het ons weten, dan kunnen wij daar rekening mee houden.

 

Tarieven